check_circleAltijd scherp geprijsd
check_circleRuim assortiment
check_circleGratis* verzending v.a. €100
close
Assortiment
Klantenservice

Kookbijbels | Vleesbijbel

Kookbijbels | Vleesbijbel Kookbijbels | Vleesbijbel Kookbijbels | Vleesbijbel Kookbijbels | Vleesbijbel
Kookbijbels | Vleesbijbel Kookbijbels | Vleesbijbel Kookbijbels | Vleesbijbel Kookbijbels | Vleesbijbel
Kookbijbels | Vleesbijbel
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt.

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

EAN

9789048833337

€ 31,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Kookbijbels | Vleesbijbel

Door Gertjan Kiers
  
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber



Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.
Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, handige tips en acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Meer over ons

Dinsdag 24 December en Dinsdag 31 December
Geopend van 10.00 -12.00 uur